Taikasaaren ohjelmisto on kuin kokin menu

Taikasaaren takana on oululainen tapahtumatoimisto Wadessa Oy, jonka omistajat Anna Lanas ja Nikolas Pajunen ovat luoneet Taikasaaren konseptin ja luovat myös illan ohjelmakokonaisuuden. Ohjelmisto on valittu lähes sadan esiintyjähakemuksen joukosta eikä se rajoitu minkään tietyn taiteenalan sisälle. Lanas ja Pajunen ovat olleet tapahtuma-alalla yhteenlaskettuna yli kaksikymmenentä vuotta, erikoistuen suurtapahtumiin. Tämä ammattikokemus on tuonut parille kattavan ja erittäin monipuolisen näkemyksen erilaisista ohjelmasisällöistä ja siitä, miten luodaan kokonaisvaltainen elämys erilaisille yleisöille. Sillä näkemyksellä kaksikko luo nyt Taikasaari-festivaalin kävijöille illan ohjelmamenun.

Ohjelmakokkien terveiset

"Parhaan kokemuksen saat, kun saavut heti tapahtuman alkaessa klo 17 ja nautit rauhassa koko illan. Illan aikana tulee koettavaksesi hyvin erilaisia esityksiä, jotka olemme valinneet muodostamaan yhdessä toisiaan täydentävän ja Taikasaareen sopivan kokonaisuuden. Tarkoituksemme on, että löydät itsellesi uusia esiintyjiä, koet uusia elämyksiä, uudenlaisen festarialueen ja nautit pimenevästä elokuun illasta hyvässä seurassa. Toivomme, että et luo Taikasaaresta valmiita ennakko-odotuksia, vaan annat itsesi heittäytyä illan vietäväksi ja otat kokemukset vastaan sellaisina kuin ne tulevat. Kulje alueella, nauti ympäristöstä ja maisemista, syö hyvin ja tutki ihanien kojumyyjiemme valikoimia."

Tunnelmaa ja riemua.

"Me haluamme Taikasaaresta tunnelmallisen ja riemukkaan festarin. Meille on todella tärkeää, että kaikilla on siellä hyvä olla. Me haluamme tehdä oman työmme niin, että Taikasaaressa jokaisella kävijällä, jokaisella esiintyjällä ja jokaisella tapahtumatyöntekijällä on mukavaa olla ja heille jää ikimuistoiset, hyvät muistot. Saimme ensimmäisellä kerralla aivan häkellyttävän ihanaa palautetta niin kävijöiltä, esiintyjiltä kuin henkilökunnaltakin, ja tällä kertaa haluamme onnistua kymmenen kertaa paremmin. Olemme lukeneet tarkasti jokaisen kävijäpalautteen ja teemme nyt monia sellaisia muutoksia, joiden avulla uskomme kokemuksen olevan tänä vuonna entistäkin vaikuttavampi."

Katso fiiliksiä viime vuodelta tästä