Mikä Taikasaari?

Taikasaari on aikuisten oma festivaali, tai oikeastaan voisimme jo kutsua tätä elokuun lopun kesäjuhlaksi. Aivan Oulun keskustan kupeessa oleva luonnonkaunis ja runsaan vehreä Lammassaari herää eloon elokuun viimeisenä lauantaina ikimuistoiseen, rentoon illanviettoon. 

Taikasaareen ei tulla suurten nimien vuoksi, vaan suurten tunteiden. Ohjelmisto paljastuukin yleisölle vasta paikan päällä. Kokoamme ohjelmiston kevään 2024 aikana hyödyntäen talven aikana toteutettavaa laajaa ohjelmahakua valikoiden hakemuksista toisiaan täydentävän, elämyksellisen kokonaisuuden.

Sisään otetaan vain 1000 vierasta, joten tilaa riittää hengittää, kulkea, istua ja nauttia. Koko saari on K 18, joten voit nauttia viinilasillisestasi missä päin saarta haluat, vaikka kauniiden suihkulähteiden äärellä tai pelialueella shakkiin tai pihapeleihin uppoutuen. Istu rauhassa, kiertävät tarjoilijat tuovat halutessasi täydennystä lasiisi. 

Lavoilla valloittaa vuorollaan mitä elämyksellisempiä esiintyjiä. Ensimmäisinä vuosina olemme nauttineet hyvin erilaisten, vaikuttavien musiikkiesitysten lisäksi muun muassa eksoottisesta tankotanssista, riemukkaasta sambasta, huikeasta tulishowsta ja hurjasta haarniskataisteluista. Alueella on nähtävää ja koettavaa myös myös taidepolulla rauhassa tunnelmoiden ja alueella liikkuvien mystisten, villien ja hauskojen hahmojen myötä.

Vieraamme ovat ihania, elämänmyönteisiä, fiksuja aikuisia, joten alueemme on siisti ja rauhallinen koko illan. Pöytämme ovat liinoitetut ja koristellut. Istumapaikkoja ja rauhallisia tiloja löytyy runsaasti, tai voit tanssia villisti lavan edessä omanlaistesi kanssa.

Meillä esiintyjät ja tapahtumajärjestäjät nauttivat illasta yhdessä vieraiden kesken. Tämä on meidän yhteinen hyvän mielen juhlamme.

Meillä on voimakas intohimo kehittää Taikasaarta joka vuosi tunnelmallisemmaksi, toimivammaksi ja viihtyisämmäksi. Kiitämme lämpimästi kaikkia vieraitamme, jotka ovat kertoneet meille toiveitaan ja ajatuksiaan. Tulevalle elokuulle on tulossa taas hiukan lisää juuri teille ;)