Info

Info

Tapahtuma-alueelle saapuminen

Taikasaari-festivaali sijaitsee upean vehreässä Lammassaaressa Oulun keskustan kupeessa. kts kartta.

Tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen pääset ainoastaan kävellen tai pyörillä jotka tosin ystävällisesti pyydämme jättämään hieman kauemmas pääportilta sujuvan sisääntulon mahdollistamiseksi. Pyöräpaikkoja löytyy hyvin esimerkiksi lähellä olevalta Kauppatorilta.

Julkisen liikenteen aikatauluja ja reittejä voit vilkaista etukäteen Oulun Joukkoliikenteen sivuilta. Lähin bussipysäkki sijaitsee Lammassaaren vieressä olevalla Ämmänväylän sillalla. Taikasaari-festivaalin keskeinen sijainti mahdollistaa myös sen, että kävellen rautatieasemalta Taikasaareen kestää vain n. 15 min, joten mitään isoja matkustussuunnitelmia ei ole tarve tehdä. "Oulu Lammassaari" kännykän maps:iin ja menoksi ;)

Saavutko festarille kauempaa tai olisiko muuten vain mukava tehdä illasta yön yli jatkuva kokonaisnautinto? 

Suosittelemme lämpimästi tarttumaan majoituskumppanimme Lapland Hotelsin erikoistarjoukseen, jolla saat -10 % päivän huonehinnasta. (Tarjous voimassa 31.7.2024 asti)

Lapland Hotels on erittäin laadukas ja viihtyisä hotelli vain muutaman minuutin miellyttävän kävelymatkan päässä festarialueelta aivan Oulun ylpeyden, kuvankauniin Hupisaarten puiston vieressä. 

Varauksen voi tehdä puhelimitse (+358 8 880 100) tai sähköpostitse oulu@laplandhotels.com. Tarjoushinnan saa majoitukselleen mainitsemalla varauksen teon yhteydessä koodin: TAIKASAARI.

MAJOITUSHINTAAN SISÄLTYY

Tyylikäs ja mukava huone (valitussa huoneluokassa), Aitojen makujen buffetaamiainen sekä hotellin asiakassaunojen ja uima-altaan käyttö klo 17-22. Hinta oikeuttaa myös Lapland Hotels Club -pisteisiin ja etuihin.

Lapland Hotels Oulussa pääsette nauttimaan Lapin elämyksellisyydestä keskellä kaupungin sykettä. Taidolla ja tyylillä sisustettu tunnelmallinen hotelli sijaitsee Oulun tuomiokirkon ja historiallisen Ainolan puiston kupeessa ja on valmis lumoamaan vaativammankin vierailijan.

Huomioitavaa

- Taikasaaressa ei ole narikkaa eli otathan mukaan ne tavarat ja vaatteet mitä tarvitset illan aikana.

- Tapahtuma sijaitsee saaressa, joten erillistä vesipistettä ei ole. Alueella on myynnissä vesipulloja hyvin edulliseen hintaan.

- Tapahtumassa on käytössä vain korttimaksu. 

- Pääset sisään pääportilta näyttämällä joko tulostetun tai digitaalisen pääsylipun järjestyksenvalvojille, jotka merkkaavat sinut saapuneeksi ja ojentavat sisäänpääsyrannekkeen. Rannekkeella on mahdollista käydä ulos alueelta ja palata myöhemmin takaisin.

- Portilla ei ole erillistä lipunmyyntiä, joten mikäli lippuja olisi vielä porttien auetessa saatavilla on hankinta tehtävä Tiketin sivuilta. Huomaathan, että lippujen hinta nousevat lähempänä tapahtumaa.

Taikasaari-festivaalilla ei historiansa aikana ole ollut ainuttakaan järjestyshäiriötä. Tästä kiitos teille kaikille ihanille vieraillemme sekä ystävälliselle turvallisuushenkilöstöllemme. Muistutamme silti mitä alueelle saa ja mitä ei saa tuoda :)

Kielletyt ja sallitut esineet ja aineet

Kielletyt:

- Ärripurri

Lasipullot & tölkit ym. läpinäkymättömät nesteastiat

- Teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, soihdut yms. vahingoittamiseen soveltuvat välineet

- Kauko-ohjattavat kuvauskopterit ja lennokit

- Radiopuhelimet & laserosoittimet ym. häirintävehkeet


Sallitut:

- Iloinen & ystävällinen seikkailua odottava festarifiilis

- 2 kpl avaamatonta täyttä 0,5 vesipulloa

- Aurinkorasva (voide/rasva) & käsidesit

- Sateenvarjot

- Pienet eväät suljetuissa kaupan pakkauksissa (ei lasiastioita)

- Järjestelmäkamerat, taskukamerat/pokkarit ym.

- Reppumallinen retkituoli tai oma pieni taitettava istuin


Tervetuloa vieraaksemme!