Info

Info

Tapahtuma-alueelle saapuminen

Taikasaari-festivaali sijaitsee upean vehreässä Lammassaaressa Oulun keskustan kupeessa. kts kartta.

Tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen pääset ainoastaan kävellen tai pyörillä jotka tosin ystävällisesti pyydämme jättämään hieman kauemmas pääportilta sujuvan sisääntulon mahdollistamiseksi. Pyöräpaikkoja löytyy hyvin esimerkiksi lähellä olevalta Kauppatorilta.

Julkisen liikenteen aikatauluja ja reittejä voit vilkaista etukäteen Oulun Joukkoliikenteen sivuilta. Lähin bussipysäkki sijaitsee Lammassaaren vieressä olevalla Ämmänväylän sillalla. Taikasaari-festivaalin keskeinen sijainti mahdollistaa myös sen, että kävellen rautatieasemalta Taikasaareen kestää vain n. 15 min, joten mitään isoja matkustussuunnitelmia ei ole tarve tehdä. "Oulu Lammassaari" kännykän maps:iin ja menoksi ;)

Huomioitavaa

- Taikasaaressa ei ole narikkaa eli otathan mukaan ne tavarat ja vaatteet mitä tarvitset illan aikana.

- Tapahtuma sijaitsee saaressa, joten erillistä vesipistettä ei ole. Alueella on myynnissä vesipulloja hyvin edulliseen hintaan.

- Pääset sisään pääportilta näyttämällä joko tulostetun tai digitaalisen pääsylipun järjestyksenvalvojille, jotka merkkaavat sinut saapuneeksi ja ojentavat sisäänpääsyrannekkeen. Rannekkeella on mahdollista käydä ulos alueelta ja palata myöhemmin takaisin.

- Portilla ei ole erillistä lipunmyyntiä, joten mikäli lippuja olisi vielä porttien auetessa saatavilla on hankinta tehtävä Tiketin sivuilta. Huomaathan, että lippujen hinta nousevat lähempänä tapahtumaa.

Taikasaari-festivaalilla ei historiansa aikana ole ollut ainuttakaan järjestyshäiriötä. Tästä kiitos teille kaikille ihanille vieraillemme sekä ystävälliselle turvallisuushenkilöstöllemme. Muistutamme silti mitä alueelle saa ja mitä ei saa tuoda :)

Kielletyt ja sallitut esineet ja aineet

Kielletyt:

- Ärripurri

Lasipullot & tölkit ym. läpinäkymättömät nesteastiat

- Teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, soihdut yms. vahingoittamiseen soveltuvat välineet

- Kauko-ohjattavat kuvauskopterit ja lennokit

- Radiopuhelimet & laserosoittimet ym. häirintävehkeet


Sallitut:

- Iloinen & ystävällinen seikkailua odottava festarifiilis

- 2 kpl avaamatonta täyttä 0,5 vesipulloa

- Aurinkorasva (voide/rasva) & käsidesit

- Sateenvarjot

- Pienet eväät suljetuissa kaupan pakkauksissa (ei lasiastioita)

- Järjestelmäkamerat, taskukamerat/pokkarit ym.

- Reppumallinen retkituoli tai oma pieni taitettava istuin


Tervetuloa vieraaksemme!