Taikasaari-elämys

Taikasaari on ihanasti upottava, kepeän hauska ja leppeän turvallinen aikuisten iltafestivaali.

Koska ohjelmistoa ei kerrota etukäteen, sinun ei täällä tarvitse tehdä itsellesi aikataulua tai stressata kellosta. Haluamme, että keskityt nauttimaan hyvästä, aikuisesta seurasta, kauniista saaresta ja esiintyjistä, jotka tulevat kyllä jokainen vuorollaan.

Aikuisten festivaali

Kaikki tapahtuu pienen, vehreän Lammassaaren sisällä ja alue on kokonaan K18, joten voit kulkea viinilasisi, viskisi tai pienpanimo-oluesi kanssa rauhassa pitkin saarta.

Juomia ei myöskään ole pakko mennä hakemaan tiskiltä, vaan voit halutessasi myös etsiä itsellesi ja seurueellesi viihtyisän paikan ja antaa kiertävien tarjoilijoiden tarjoilla teille illan aikana juomat sinne missä te olette.

Taikasaaressa meille on hyvin tärkeää myös siisteys, turvallisuus ja mukava olo, ja niistä tulikin kävijäpalautteissa paljon kiitosta.

Tiedäthän sen tunteen, kun löydät jonkun uuden, juuri kuin sinulle luodun artistin, harrastuksen, sarjan, taiteilijan, ja ihmettelet miksi et koskaan aiemmin ole törmännyt tähän? Tämä on yksi syy Taikasaaren olemassaoloon.

Tiedäthän sen tunteen, kun koet jotain niin vaikuttavaa, niin yllättävää, niin kaunista tai niin hauskaa, että se hetki piirtää jälkensä sinuun? Tämä on toinen syy Taikasaaren olemassaoloon.

Kuinka vaikuttavaa paikan päällä koettu kokemus onkaan. Hetki, joka muodostuu ympäristöstä, valaistuksesta, esiintyjistä, tuoksuista, äänistä, muista ihmisistä, joiden kanssa tuo hetki yhdessä koetaan. 

Ne tarinat, jotka jäävät kerrottavaksi ja jotka ovat vain niiden muistoissa, jotka olivat paikalla jakamassa kokemuksen sinun kanssasi. Tämä on syy Taikasaaren olemassaoloon. 

Tutustu Taikasaaren konseptiin tästä