Spoiler alert! Eli ohjelmistoa & esiintyjiä...

Taikasaaren konsepti on ettei kävijä tiedä kaikkea mitä illan aikana tapahtuu. Kuka ja ketkä esiintyvät ja missä? Ja onko esitys esimerkiksi musiikkia vai ihan jotain muuta?  Tällä sivulla kerromme pikkuhiljaa ohjelmistostamme ja annamme myös artistien ja esiintyjien itse kertoa mitä on luvassa. Paljastamatta tietenkään kenestä ja mistä esityksestä on kyse :) Joten sinulle joka et halua tietää ohjelmasta yhtään mitään, kannattaa poistua tältä sivulta nyt ja mennä lukemaan ohjeet kävijälle tästä tai vaikka suoraan lippukauppaan tästä

Aikataulun voit myös ladata helpommin zoomattavaksi alta. 

Kuka olen? Miksi olen täällä? 

Moraalikäsitykset silputaan ja heitetään kaiken muunkin ryönän kanssa nauraen tuulettimeen. Ongelmat ovat tiedossa, mutta niitä ei haluta ratkaista, vaan ennemmin haaveillaan paluusta jonnekin menneeseen, jolloin asiat olivat vielä huonommin. Groteski, itseironinen, paikoin inhorealistinen sekä alaston esitys on puettu mustaan huumoriin.

Kyseinen esiintyjä tuo yhteen taivasta ja maata ottaen kuulijat siipiensä suojaan. Heidät voi tavata aamu-usvaisella suolla. Voimakas ja mystinen ääni kantautuu taivaankannelta koko maan kamaralle. Ota läheistäsi kädestä kiinni ja anna tunnelman lennättää teidät uusiin maailmoihin...

Kurkkulaulua, mystiikkaa sekä tarinoita luonnosta. Tämä artisti  soittaa kaikki kappaleensa live-looppausta käyttäen. Esityksen aikana yleisö voi havaita tavallisimpien soittimien, kuten kitaran, lisäksi kehärumpuja, sarvitorvia, intiaanihuiluja sekä muita muinaisia instrumentteja. Tästä esityksestä on massamusiikki kaukana!

Kun ihminen kohtaa elämässään vastoinkäymisiä ja kriisejä, löytää hän silloin myös toivon, johon turvautua. 

Tämä artisti haluaa kertoa mm. siitä, kuinka ongelmilla on tapana ajan myötä ratketa ja kuinka unelmat ovat elämämme karttoja. Esityksessä käsitellään myös sitä, kuinka tärkeää on oppia ilmaisemaan ja sanoittamaan omia tunteita rehellisesti.

Tämä kokoonpano on tottunut esiintymään erilaisissa ympäristöissä aina iglusta vesitorniin ja kasvitieteelliseen puutarhaan ja on valmiina tarjoamaan Taikasaaressa ihmisille jälleen ikimuistoisen elämyksen. Tästä tulee upea show!

Mitään ei pidätellä eikä näytellä. Metallin ryminää ja kipinöitä. Se mitä tämä porukka tuo Taikasaareen näytille on nähtävissä ainoastaan paikan päällä. 

Unenomaiset mielentilat, luopumisen vaikeus, oudot jännitteet sekä ihmisyyden keskeneräisyys. 

Parhaiten tämän upean esiintyjän kauneuden kuulee, kun uskaltaa pysähtyä <3

Lukuisia kansainvälisiä tähtiä, upeita areenoita ja maailmanluokan meininkiä. Taikasaaren esiintyjäkattaus saa tämän artistin kautta syvää kokemusta ja tarinoita maailmalta.

On aika sytyttää tulet, avata varoen menneisyyden portit ja kertoa kivisten seinien unohtuneet tarinat, askel kerrallaan. Sävelten virrassa vaellamme tähän hetkeen vuosituhansien takaa, ja soihtujemme liekit hehkuvat pimeydessä kuin Bastet-jumalattaren silmät.

Hän johdattaa sinut jännän äärelle Oulun luonnonläheisen kaupunkiympäristön muuttuessa seikkailuksi  mystiseksi taikayöksi. Arvoituksellisuus, hypnoottisuus, seikkailu genrestä toiseen, mystinen tunnelma. Tätä et halua missata.

Kaipaatko energiaa pimenevään kesäiltaan?

Eipä hättää, sillä sitäpä on luvassa! Tämä crew tuo mukanaan lämpöä ja piristystä kolmen shown verran! Taikasaaren kävijä pääsee nauttimaan maistiaisen  Karibian aurinkoa. Huh..huh.. Pelkkä esittelyteksti tuo hien pintaan.

Tämä ryhmä ei ole pysäköinyt vankkureitaan minkään genren äärelle, mutta onnistuu kuulostamaan ja näyttämään silti aina tunnistettavasti itseltään. Taikasaaren esityksestä voi löytää myös kantaaottavuuttakin vaikkapa luonnon kuin Oulun vanhojen talojenkin säilymisen puolesta.

Pohjoisesta ponnistava artisti, joka kirjoittaa särmikkäitä ja tarttuvia radioaalloilta tuttuja  poprock-biisejä.  Artisti on parhaimmillaan livenä ja Taikasaareen hän saapuu  energisen nelihenkisen bändinsä kanssa.

Mistä sinun taikuutesi kumpuaa? Valjastatko sen tahtoosi vai annatko sen virran kannatella itseäsi? Onko ihminen osa luontoa vai sen irrallinen isäntä? 

Taikasaaren kohtaamiset haastavat tarkastelemaan omaa suhdettasi luontoon ja siinä piileviin salaisuuksiin. Kuka sinä olet, kun seisot yksin Väen edessä?

Ketähän tämän luukun takan on?

Tätä ei vielä kyllä voi paljastaa...

Jossain vaiheessa sitten...:)

Tästä tulee huima show!

Mitähän nämä hullut keksii?

Tämä kyllä jännittää...

Mikäli kaipaat itsellesi, läheisellesi tai kaveriporukalle jotain ainutlaatuista, hoida asiat nyt. Samantien edullinen lippu talteen alla olevasta napista ja sitten vain annat Taikasaaren viedä.